"The bitterest tears shed over graves are for words left unsaid and deeds left undone."
Harriet Beecher Stowe


Protected by Copyscape DMCA Violation Detector

sâmbătă, 28 iunie 2014

Câte un like pentru doi vecini de pe strada noastră virtuală, vă rog!

Dacă şi  numai dacă vă place ce-au scris, like-uiţi-i!

........

marți, 24 iunie 2014

Mănăstire într-un picior

Pe strada noastră virtuală, cineva a organizat un concurs - nu vă spun cine şi unde. Şi nu vreau să vă insult inteligenţa închipuindu-mi că n-o să vă prindeţi de ce nu vă spun.

Participanţii la concurs trebuie să ghicească numele a opt bloggeri - în baza unei descrieri şi a câte unui citat de pe blogul respectivilor.
Acuma, descrierea ca descrierea - dacă nu-l citeşti pe cel în cauză, nu ghiceşti în vecii vecilor; şi te poţi înşela şi dacă-l citeşti.
Dar citatul de pe blog?! Păi la aşa ceva jupânul Google e infailibil! Cu alte cuvinte: "mănăstire într-un picior, ghici ciupercă ce-i!"
Ei, sigur, cu infailibilitatea am exagerat, mai depinde şi de setările blogului (probabil); adică, din opt citate, unul e de negăsit! Dar aici descrierea e destul de clară - dacă-l citeşti pe bloggerul respectiv - şi, pentru confirmare, textul citat se poate căuta la faţa locului - pe blogul lui adică, unde nu mai e ascuns!

Cu toate astea, până acum vreo trei sau patru persoane au dat rateuri (dintre care numai una s-a împotmolit la citatul nevăzut de Google).

Fără comentarii.